Contact

În primul rând vrem să îţi mulţumim că ai ajuns până aici.

În al doilea rând, sper ca informaţiile despre salariul tău din 2018 şi noile metode de calcul au fost clar exprimate şi uşor de înţeles. Am lucrat foarte mult pentru acest calculator de salarii 2018 şi sper că ţi-a fost util. Dorim să avem toată susţinerea voastră pentru a ne ajuta să promovăm acest instrument utli, la nivel naţional. Vorbim despre un subiect care arde în acest moment şi este foarte delicat pentru orice salariat.

Calculator salarii net 2018

Calculează salariul net acum

 

Am considerat că este important pentru tine să înţelegi cât mai bine noua lege a salarizării, cum se calculează salariul net începând cu 1 ianuarie 2018 şi cum arată în cifre noul cod fiscal. În urma utilizării calculatorului îţi vor fi afişate toate detaliile şi modul cum se calculează noul salariu net. Toate procentele contribuţiilor sunt detaliate în rezultate. Vei observa cu uşurinţă sub ce formă şi cât de mult se va modifica actualul tău salariu net.

Pentru a deveni mai buni şi pentru a dezvolta acest calculator de salariu net 2018 aşteptăm cu cea mai mare plăcere sugestii sau idei la adresa contact[at]salarii2018[dot]ro, sau pe pagina noastra de Facebook

 

De ce am facut acest calculator?

Pentru că internetul avea nevoie de un calculator de salarii net care să fie în concordanţă cu noul cod fiscal. În încercarea de a ne calcula propriile salarii net, am descoperit că niciunul din calculatoarele de salarii disponibile nu calculau corect.
Pe de altă parte, am considerat că acest subiect este de maximă importanţă în acest moment şi ne dorim să dezvoltăm un instrument care să fie util tuturor utilizatorilor. Vorbim de salariu, un subiect foarte sensibil, şi ne dorim ca prin acest calculator să subliniem în detaliu absolut toate modificările care se aduc salariului tău net.

Cadru legislativ

Dorim să punem accent pe faptul că acest calculator va fi actualizat imediat cum o nouă modificare legislativă apare sau dacă printr-o anume ordonanţă se modifică modul de calcul al salariilor.
Cel mai important astpect de reţinut, în acest moment, este acela că salariul net va scădea seminificativ dacă angajatorul nu va compensa salariul brut. Întrebarea momentului este dacă aceştia vor fi de acord să facă acest lucru. Oare vor reuşi să renegocieze toate contractele de muncă într-un timp atât de scurt? Există zvonuri conform cărora angajatorii ar putea să găsească şi alte metode pentru a readuce salariul net la nivelul anterior, precum acordarea de bonusuri sau alte modalităţi de remuneraţie legale. Există atât de multe întrebări în momentul de faţă încât totul este o incertitudine, nimic nu este clar. În prezent, noile prevederi legale nu sunt formulate clar încât să putem şti dacă angajatorul va fi obligat prin lege să crească salariile brut de la 1 Ianuarie 2018 pentru a păstra acelaşi nivel al salariului net.

Vrem să îl promovăm!

Considerăm că oamenii nu ar trebui dezinformaţi. Fie că e vorba de câţiva lei diferenţă, sau poate chiar câteva sute (dacă ne gândim la deducerile personale), un rezultat corect va face diferenţa. Aşadar, credem că cea mai buna metodă ar fi prin Facebook, unde e toată lumea! Dacă ne placi, te rugăm sa ne dai un like şi un share pe Facebook!

 

Calculează salariul net după criteriile codului fiscal din 2018

Folosind calculatorul nostru poţi calcula salariul net pornind de la BRUT folosind baremul noului cod fiscal ce va intra în vigoare începând din Ianuarie 2018.

 

Calculeaza salariul net

 

Ai descoperit o problemă?

Considerăm că este datoria ta să ne anunți cât mai repede. Avem o adresă de mail validă și o pagină de Facebook unde ne poți scrie oricând. Dacă descoperi o problemă la acest site, te rugăm să ne anunți cât poți de repede, iar noi vom lua măsuri cât mai urgent. Apreciem şi vă mulţumim pentru sprijinul acordat! Ne găsiţi la orice ora la adresa contact[at]salarii2018[dot]ro, sau pe pagina noastra de Facebook

DĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK